Arbëri

Rama vizitë në Rusi dhe SHBA

Rama vizitë në Rusi dhe SHBA
 

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, pritet të zhvillojë vizita zyrtare në Rusi, SHBA dhe Ukrainë.

Ishte vetë Rama që konfirmoi se vizitat do të zhvillohen në kuadër të Presidencës së OSBE-së që mbahet këtë vit nga Shqipëria.