Arbëri

GLPS: “Pronto” u trajtua me parregullsi e me shkelje të shumta ligjore

Foto: Koha
 

“Si dështuan institucionet në trajtimin e rastit "Pronto" - Një reflektim mbi procesin në tërësi”, ishte analiza që sot shpalosi Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), në një konferencë për media.

Sipas GLPS, rasti i ashtuquajtur “Pronto”, shkaktoi shqetësim të madh në publik për shkak se, për herë të parë në Kosovë, përmes mediave janë zbuluar dhe publikuar veprimet dhe metodat e punësimit të disa individëve nëpër pozita shtetërore, nga ndërhyrjet partiake të funksionarëve të lartë publik e partiak.