Arbëri

Rigjykimi i “Stenta 1” shpërfaq joprofesionalizmin e tre gjyqtarëve të Prishtinës

Foto: Ilustrim
 

Rreth 15 shkelje i ka identifikuar Gjykata e Apelit, që ka bërë trupi gjykues i Gjykatës Themelore në Prishtinë për mënyrën se si ka gjykuar dhe dënuar ish-ministrin e Shëndetësisë, Ferid Agani, dhe ish-sekretarin e MSH-së, Gani Shabani.

Të akuzuarit në aferën e njohur si “Stenta”, Agani e Shabani, do të rigjykohen për veprën penale të korrupsionit.