Arbëri

Apeli gjen gabime elementare të Themelores në gjykimin e “Stenta 1”

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Ish-ministri i shëndetësisë, Ferid Agani, dhe ish-sekretari i MSh-së, Gani Shabani, pritet të rigjykohen përsëri për korrupsion.

Kjo pasi që Gjykata e Apelit e ka kthyer këtë proces gjyqësor në rigjykim, pasi ka identifikuar rreth 15 shkelje të kryera nga trupi gjykues i Gjykatës Themelore në Prishtinë, për mënyrën se si ka gjykuar dhe dënuar Aganin dhe Shabanin.