Sonte ekskluzivisht në Rubikon, Ilir Meta

Sonte ekskluzivisht në Rubikon, Ilir Meta

14 January 2020 11:33

Ilir Meta, President i Republikës së Shqipërisë, është i ftuar sonte në Rubikon.

- Cilat janë marrëdhëniet e Kosovës dhe Shqipërisë në prag të 17 shkurtit?

- A do t’i hapë BE-ja dyert për Shqipërinë në pranverë?

- Si e sheh Presidenti projektin e Schengenit Ballkanik?

- Cila është pozita e shqiptarëve në botë?

Këto dhe shumë më tepër sonte ekskluzivisht vetëm në Rubikon, në Kohavision nga ora 20:00.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme