Arbëri

Palët në Shqipëri bien në ujdi: Reforma zgjedhore jo më vonë se më 15 mars 2020

Palët në Shqipëri bien në ujdi: Reforma zgjedhore jo më vonë se  më 15 mars 2020
 

Përfaqësuesit e mazhorancës dhe opozitës parlamentare dhe politike kanë rënë dakord që reforma zgjedhore duhet të përmbyllet jo më vonë se data 15 mars e këtij viti.

PS përfaqësohej nga Damian Gjiknurin, PD me Oerd Bylykbashin, opozita parlamentare me Rudina Hajdarin dhe LSI me Petrit Vasilin.