Arbëri

Walker: Reçaku përfaqëson atë se çfarë ndodhi në gjithë Kosovën

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Ish-shefi i misionit të OSBE-së në Kosovë dhe njeriu që doli publikisht para 21 vitesh duke dhënë alarmin për krimet serbe në Kosovë, William Walker, bëri homazhe në Kompleksin Përkujtimor në Reçak.

deklaroi se është i kënaqur që njerëzit vijnë dhe nderojnë të rënët e Reçakut, pasi sipas tij, kjo simbolizon gjithë atë çfarë ka ndodhur në Kosovë gjatë luftës së fundit.