Arbëri

Prokuroria Speciale paralajmëron zhvillime të reja në hetimet për masakrën e Reçakut

 

Hetimet për masakrën e Reçakut, nisën majin e vitit të kaluar, 20 vjet pas luftës.

Prokurorja e rastit, Drita Hajdari, ka thënë se deri tash kanë mbledhur raportet e autopsisë të viktimave dhe janë intervistuar disa dëshmitarë, raporton KTV.