Arbëri

Ideja për shkëmbimin e territoreve përball Ramën e Haradinajn në Gjykatë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Për herë të parë, kryeministri i Shqipërisë dhe ai i Kosovës do të përballen kundër njëri-tjetrit me drejtësinë.

Kryeministri Edi Rama ka paditur homologun e tij nga Kosova, Ramush Haradinaj, për shpifje.