Arbëri

KOHA shpall konkurs për Agjent Marketingu për terren

Foto: Alban Bujari / Koha
 

Agjentët kërkohen për qytetet: Mitrovicë; Prizren; Gjakovë; Pejë dhe Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë: