Arbëri

PZAP-ja thotë se subjektet politike të pakicave i kanë paguar gjobat, ato shqiptare jo

PZAP-ja thotë se subjektet politike të pakicave i kanë paguar gjobat, ato shqiptare jo

Subjektet politike që u gjobitën gjatë fushatës zgjedhore në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit nuk po kanë sa duhet interes për t’i shlyer borxhet ndaj Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa. Për këtë shkak paneli u ka dhënë afat deri më 31 janar që t’i paguajnë gjobat, në të kundërtën do i gjobisë përsëri.

Deri tani subjektet politike që u takojnë pakicave i kanë shlyer borxhet e tyre, ndërsa ato shqiptare jo.