Arbëri

Udhëheqësit e Akreditimit mohojnë se procesi i akreditimit të kolegjeve është i manipuluar

Udhëheqësit e Akreditimit mohojnë se procesi i akreditimit të kolegjeve është i manipuluar
 

Kryetari i Këshillit Shtetëror të Cilësisë i Agjencisë së Kosovës për Akreditim, Gazmend Luboteni, dhe ushtruesi i detyrës së drejtorit të kësaj agjencie, Avni Gashi, e kanë mohuar në mbledhjen e fundit të Këshillit të ketë pasur manipulime në akreditimin e programeve të disa kolegjeve.

Sipas tyre, në mbledhjen e së enjtes dhe të premtes nuk kanë pasur ndikime nga askush në marrjen e vendimeve për institucionet private të arsimit të lartë, shkruan sot “Koha Ditore”.