Arbëri

Nagavci e sheh pozitive deklaratën e Mustafës për arritje të marrëveshjes deri në fund të javës

Foto: Arkiv
 

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Arbërie Nagavci, e ka komentuar deklaratën e LDK-së të dalë pas përfundimit të mbledhjes së Kryesisë së kësaj partie.

LDK-ja tha se marrëveshja e propozuar nga Ekipi negociues i LDK-së, e mbështetur në orientimet e Këshillit të Përgjithshëm, e reflekton në tërësi rezultatin e zgjedhjeve, garanton përfaqësim dhe përgjegjësi të balancuar, që, sipas kësaj deklarate, janë të domosdoshme për funksionimin e institucioneve dhe për demokracinë në vend.