Arbëri

Zgjidhje mes dy ofertave për qeverinë e re

Zgjidhje mes dy ofertave për qeverinë e re
 

Vikend me jo pak punë kanë paralajmëruar të premten në Lëvizjen Vetëvendosje (LVV) dhe në Lidhjen demokratike (LDK). Zyrtarë të këtyre subjekteve politike kanë thënë se në dy ditët e fundit të kësaj jave do të bëhet e pamundura për të gjetur një marrëveshje për bashkëqeverisje, premtim që e kishin dhënë edhe përpara zgjedhjeve të 6 tetorit.

Albulena Haxhiu dhe Vjosa Osmani, të dyja pjesë e ekipeve që kanë zhvilluar negociatat, kanë shprehur gatishmëri edhe për lëvizje prej ofertave të fundit, shkruan sot “Koha Ditore”.