Arbëri

Kurti dikur fliste kundër ndërhyrjes së ndërkombëtarëve për Qeverinë

Shtetet e QUINT-it nuk kanë pranuar të jenë ndërmjetësues në marrëveshjen mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe LDK-së.

Përmes një deklarate të përbashkët, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, e Francës, Gjermanisë, Italisë dhe Mbretërisë së Bashkuar, kanë bërë të ditur se nuk mbështesin asnjë subjekt apo kandidat të veçantë në negociatat politike që po zhvillohen, raporton KTV.