Arbëri

Avokati i Popullit procedon në Kushtetuese kërkesën e anëtarësisë së SBASHK-ut lidhur me pezullimin e pagave

Foto: Koha
 

SBASHK-u njofton se Avokati i Popullit ka njoftuar se është proceduar në Gjykatën Kushtetuese kërkesa e institucioneve arsimore komunale të arsimit, e nënshkruar nga anëtarët e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK), drejtuar Avokatit të Popullit, për revokimin e Vendimit nr. KO 219/19 për masën e përkohshme të Gjykatës Kushtetuese, i datës 12 dhjetor 2019, lidhur me pezullimin e përkohshëm të Ligjit të pagave.

“SBASHK-u shpreh respekt për këtë angazhim të Avokatit të Popullit”, thuhet nga SBASHK-u.