Arbëri

113 persona të vdekur në aksidente komunikacioni më 2019

Foto: Koha / ilustrim
 

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) dhe Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Kosovës kanë mbajtur sot një takim ku është diskutuar për masat për zvogëlimin e numrit të aksidenteve në trafik.

Sipas të dhënave të Policisë së Kosovës, Kosova në vitin e kaluar (2019) në aksidentet në trafik ka pasur 113 persona të vdekur, ndërsa në vitin paraprak (2018) kishte gjithsej 129 persona të vdekur në aksidentet me fatalitet në trafik, raporton Koha.net.