Arbëri

Mbi 4 miliardë euro mallra të importuara në Kosovë

Foto: Koha / Ilustrim
 

Brenda një viti, sipas të dhënave të Doganës Kosova ka importuar mallra nga vende të ndryshme të botës në vlerë prej më shumë se 4 miliardë euro, derisa ka eksportuar jo më shumë se 340 milionë euro.

Si pasojë e mospërputhjes ndërmjet vlerës së eksporteve dhe të importeve, deficiti vjetor tregtar në Kosovë ka arritur në shifrën mbi 3 miliardë euro.