Arbëri

Vikendi vendimtar

Vikendi vendimtar
 

Me optimizëm kanë folur në Lëvizjen Vetëvendosje (LVV) dhe në Lidhjen Demokratike (LDK), rreth mundësisë së mbërritjes së një marrëveshjeje koalicioni më së largu deri të hënën, për kur është caktuar seanca plenare për votimin e kabinetit qeveritar, të cilin do ta paraqesë para deputetëve Albin Kurti, i nominuar për kryeministër.

Megjithëkëtë, përpos skenarit të Qeverisë së koalicionit të këtyre dy partive, mbeten në opsion edhe tre të tjerë, shkruan sot Koha Ditore.