Arbëri

Kundërshtohet ideja e koalicionit VV-LDK për ndarjen e MPMS-së

 

Shpërbërja eventuale e Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale është hap i paanalizuar mirë, vlerëson Instituti për Zhvillimin e Politikave Sociale. Ky institut po e kundërshton ndarjen e kësaj ministrie, pasi thotë se do të ndikojë negativisht në gjendjen sociale në vend.

Vebi Mujku tha se Ministria e Punës nuk mund të funksionojë e ndarë dhe e shkapërderdhur në disa ministri të tjera, pasi ka një numër të madh të skemave sociale të përfshira brenda saj, raporton KTV.