Arbëri

Hoxhaj i dorëzon detyrën zëvendëskryeministrit Hoti

Hoxhaj i dorëzon detyrën zëvendëskryeministrit Hoti

Ish-zëvendëskryeministri Enver Hoxhaj ia ka dorëzuar sot detyrën zëvendëskryeministrit të ri, Avdullah Hotit.

“Sot i dorëzova detyrën zëvendëskryeministrit Abdullah Hoti. E urova për detyrën e re dhe e informova për punët e kryera dhe ato që e presin”, thuhet në postimin e tij.