Arbëri

Më 4 mars kthehet në rigjykim rasti i sulmit ndaj Kuvendit

 

Në orën 9:00 të mëngjesit të 4 marsit, Frashër Krasniqi, Adea Batusha, Atdhe Arifi dhe Egzon Haliti, sërish do të ulën në bankën e të akuzuarve.

Gjykata Themelore e Prishtinës ka caktuar seancën e parë të rastit, ku të akuzuar janë aktivistë e ish-aktivistë të Vetëvendosjes, gati dy vjet pasi Gjykata e Apelit, rastin e ktheu në rigjykim.