Arbëri

Zvogëlohet numri i komisioneve parlamentare dhe anëtarëve të tyre

Zvogëlohet numri i komisioneve parlamentare dhe anëtarëve të tyre

Si asnjëherë më parë ka nisur seanca e Kuvendit të Kosovës.

Për disa minuta deputetët, duke dëgjuar muzikën e saj, nderuan ikonën e muzikës shqipe, Nexhmije Pagarusha.