Reshat Nurboja, emërohet zëvendësministër i administrimit të pushtetit lokal

Reshat Nurboja, emërohet zëvendësministër i administrimit të pushtetit lokal

13 February 2020 22:00

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar Reshat Nurbojën, zëvendësministër në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal.

Sipas një komunikate, kryeministri Kurti ka thënë se përvoja e Nurbojës si politolog është e një rëndësie të veçantë për të kontribuar në procese të ndryshme, në të mirën e vendit dhe qytetarëve të saj.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme