Arbëri

Drejtori i Policisë thotë se rreth 100 pjesëtarë kanë probleme të ndryshme shëndetësore

 

Të tronditur ende nga vrasja e shumëfishtë dhe vetëvrasja që ndodhi në familjen Bllaca në Gjilan, kushërinjtë e kanë hapur të pamen në Cërnicë.

E pamja është vendosur në xhaminë e fshatit, nga edhe e ka prejardhjen familja Bllaca.