Arbëri

Qeveria do të pezullojë përkohësisht ndërtimin e hidrocentraleve

 

Suspendim të përkohshëm të punimeve për ndërtimin e hidrocentraleve dhe mosdhënie të licencave të reja ka paralajmëruar zv.ministri në Ministrinë e Ambientit, Avni Zogiani.

Zogiani, në Express Intervistën në KTV, ka thënë se qeverisja e kaluar ka aprovuar leje pa e ndjekur ligjin, derisa ka pranuar që kompania KEL-Kos në Deçan i ka shkaktuar dëme të mëdha mjedisit.