Arbëri

Për më pak se një vit, tetë të vrarë nga përdorimi i jashtëligjshëm i armëve zyrtare të Policisë

Për më pak se një vit, tetë të vrarë nga përdorimi i jashtëligjshëm i armëve zyrtare të Policisë

Për me pak se një vit në Kosovë ka pasur disa viktima, vrasjet e të cilave janë kryer me armë zyrtare të Policisë se Kosovës.

Zyrtarja e Policisë se Kosovës, Valdete Bllaca dyshohet që me armë zyrtare ka vrarë prindërit, vëllezërit dhe veten, raporton KTV.