Arbëri

GLPS-ja me pesë rekomandime për Qeverinë rreth dialogut me Serbinë

GLPS-ja me pesë rekomandime për Qeverinë rreth dialogut me Serbinë

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) ka mbajtur konferencë për media sot me ç’rast ka prezantuar punimin me titull: “Pesë gjërat që Qeveria e re e Republikës së Kosovës duhet t’i ketë parasysh sa i përket dialogut Kosovë-Serbi”.

Përmes një komunikate për media GLPS-ja thotë se vendimi i Gjykatës Kushtetuese mbi jokushtetueshmërinë e Ligjit për Dialogun Kosovë-Serbi i kishte dhënë Qeverisë dhe Kryeministrit autoritetin dhe përgjegjësinë për të udhëhequr dhe përfaqësuar Kosovën në raundet e ardhshme të dialogut, transmeton Koha.net.