Arbëri

Luksemburgu premton mbështetje në arsim e shëndetësi

 

Ambasadorja e Luksemburgut, Natacha Gomes, ka premtuar se vendi i saj do të vazhdojë të mbështesë Kosovën me ekspertizë në sferën e ndërmarrjeve të vogla e të mesme si dhe në atë të shëndetësisë e arsimit.

Ambasadorja Gomes, këto premtime i dha të martën, në takimin që pati me kryetaren e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, ka bërë të ditur Zyra për Informim e Kuvendit.