Arbëri

Kurti e Rukiqi diskutojnë për fuqizimin e sektorit privat

Kurti e Rukiqi diskutojnë për fuqizimin e sektorit privat

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, dhe kreu i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi kanë diskutuar sot për bashkëpunimin ndërinstitucional për të bërë fuqizimin e sektorit privat.

“Mes dy institucioneve, kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti dhe kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, diskutuan bashkëpunimin ndërinstitucional dhe fuqizimin e dialogut publiko-privat në funksion të fuqizimit të sektorit privat”, thuhet në komunikatën e OEK-ut.