Arbëri

Kurti thotë se s’mund t’i nënshkruajnë marrëveshjet e fundit me Serbinë pasi s’i kanë negociuar ato

Foto: Alban Bujari / KD
 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se nuk ka pasur asnjë informatë zyrtare për dy marrëveshjet e fundit të arritura me Serbinë. Për këtë arsye ai shprehu rezervat e tij, pasi tha se në duar ka pasur vetëm drafte jo zyrtare.

Në një konference për media, Kurti tha se do të ishte e papërgjegjshme se si qeveri e re të marrin pjesë në ceremoninë e nënshkrimit të letrave të interesit për autostradën dhe hekurudhën pa e negociuar atë.