Arbëri

Osmani zotohet para Apostolovas dhe Braathut për forcim të procesit zgjedhor

 

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani, është zotuar se shumë shpejt do të ndërmarrë hapat e nevojshëm në koordinim me grupet parlamentare në Kuvendin e Kosovës, për të adresuar çështjen e forcimit të procesit zgjedhor dhe për të garantuar rol proaktiv të Kuvendit në rregullimin e mëtutjeshëm të procesit zgjedhor në vend.

Këtë zotim, Osmani e bëri gjatë një takimi të përbashkët shefen e zyrës së BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova, dhe ambasadorin e OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu.