Arbëri

Edhe pak muaj i kanë mbetur Qeverisë së Kosovës për të zbatuar marrëveshjen e demarkacionit

 

Vetëm edhe katër muaj kohë i kanë mbetur Kosovës dhe Malit të Zi që të bëjnë shënimin e vijës kufitare mes tyre.

Marrëveshja për Kufirin Shtetëror mes Kosovës dhe Malit të Zi, e cila ka hyrë në fuqi në qershor të vitit 2018, përkufizon që të dyja shtetet të kryejnë punët e përcaktuara brenda dy vjetësh, raporton KTV.