Arbëri

Ambasadorja franceze Butel viziton Grupin Koha

Ambasadorja franceze Butel viziton Grupin Koha
 

Ambasadorja e Francës, Christine Butel, ka vizituar sot ambientet e reja të Grupit Koha. Me këtë rast, ajo është njoftuar nga drejtoresha menaxhuese e Grupit Koha, Flaka Surroi, si dhe Shefi i Redaksisë së bashkuar, Agron Bajrami, rreth organizimit kompanisë dhe angazhimet profesionale të njësive të këtij mediumi.

Ambasadorja Butel ka uruar kompaninë për punën profesionale të gazetarëve dhe pavarësinë editoriale të dëshmuar ndër vite, si dhe për ambientet e reja.