Arbëri

Ende s’dihet nëse në mbledhjen e Qeverisë në Prevallë u diskutua për tarifën dhe dallimet mes VV-LDK

Foto: Koha
 

Ndryshe prej herëve të tjera, ministrat e Qeverisë së Kosovës janë mbledhur edhe të shtunën, në një mbledhje që këtë herë është zhvilluar në Prevallë.

Aty, për herë të parë, është mbajtur mbledhja gjithë ditore e Ekzekutivit. Gjatë ditës, zëvendëskryeministri i parë Avdullah Hoti njoftoi se po hartohej programi qeverisës, raporton Koha.