Arbëri

Mbrojtja e Lushtakut thotë se Prokuroria i siguroi provat me masa të fshehta

 

Mbrojtja e ish-komandantit të UÇK-së, Sami Lushtaku, ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë që të shpallen të papranueshme provat e Prokurorisë që ishin marrë nëpërmjet masave të fshehta të hetimeve.

Avokati i Lushtakut, Artan Qerkini, tha se provat nga përgjimet dhe vëzhgimet janë në kundërshtim me Kodin e Procedurës Penale, raporton KTV-ja.