Arbëri

Në Stacionin Policor të Zubin Potokut u morën armë në dhomën e dëshmive - tre të suspenduar

Thellë në brendi të Zubin-Potokut, në veri te Mitrovicës, në një shtëpi private gjendet Stacioni Policor i Zubin-Potok.

Në këtë ndërtesë tejet të vjetruar dhe me mure e dritare të dëmtuara, ditë më parë dyshohet se ndodhi një vjedhje, raporton KTV.