Arbëri

Veseli: Për 30 ditë të qeverisjes Kurti, punësime familjarësh, militantësh dhe 2 çnjohje

Foto: Koha
Foto: Koha
 

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka listuar një sërë kritikash ndaj qeverisë së Albin Kurtit duke e quajtur këtë muaj si zhurmë dhe arrogancë për të arsyetuar mospunën.

“Në tridhjetë ditë të qeverisë Kurti, zhurma dhe arroganca janë bërë mjet për ta arsyetuar mospunën. Thuhen shumë fjalë vetëm për t’i ikur përgjegjësisë para qytetarëve. Por, qeveritë e politikanët maten me punë dhe jo fjalë”, shkruan Veseli.