Arbëri

Thaçi: Duam marrëveshje historike Kosovë-Serbi, lajmet e rreme s’e ndihmojnë këtë proces

Thaçi: Duam marrëveshje historike Kosovë-Serbi, lajmet e rreme s’e ndihmojnë këtë proces

Rreth deklaratave të analistit amerikan Edward Joseph, rreth planit për ndarje të Kosovës dhe shkëmbimit të territoreve, ka reaguar edhe presidenti i Kosovës Hashim Thaçi.

Thaçi, thotë se lajmet e rreme, se ndihmojnë procesin e dialogut mes Kosovës e Serbisë.