Arbëri

“E diela me Koha Ditore” trajton kërkesat e SHBA-së për taksën dhe vazhdimin e dialogut me Serbinë

 

Rritja e presionit amerikan për heqjen e plotë të taksës trajtohet gjerësisht në numrin e veçantë të së dielës në Koha Ditore.

“Ah, Amerika…” është artikulli kryesor këtë javë, që shpjegon kërkesat e përditshme të zyrtarëve të presidentit Donald Trump ndaj qeverisë së re.