Arbëri

Osmani në takim me delegacionin gjerman-francez: Qeveria, e vetmja që ka legjitimitet të drejtojë dialogun me Serbinë

Osmani në takim me delegacionin gjerman-francez: Qeveria, e vetmja që ka legjitimitet të drejtojë dialogun me Serbinë
Foto: Kuvendi i Kosovës

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, priti sot një delegacion të Gjermanisë dhe të Francës, të udhëhequr nga këshilltari i kancelares Angela Merkel, Jan Hecker dhe këshilltari i Presidentit Emmanuel Macron, Emmanuel Bonne.

Në takimin me ta, Osmani nënvizoi edhe një herë përkushtimin e Kosovës që të zhvillojë politika të fqinjësisë së mirë.