Arbëri

Moment vendimtar për koordinimin e prioriteteve mes UNDP-së e institucioneve vendase për një strategji afatgjatë

 

Ministri i Integrimit Evropian, Blerim Reka, priti znj. Maria Suokko, përfaqësuese e përhershme e UNDP-së në Kosovë, me të cilën diskutoi për projektet e përbashkëta të realizuara gjerë tani dhe mundësitë e zgjerimit të mëtutjeshëm.

Ministri Reka vlerësoi lart bashkëpunimin e gjertanishëm ndërmjet dy institucioneve tona dhe ofroi gatishmërinë e bashkëpunimit për një qasje më strategjike dhe afatgjate si në zhvillimin e strukturave dhe kapaciteteve institucionale për të ngritur përformancën në procesin e integrimit evropian.