Arbëri

Kandidatët për kryetar të Podujevës dhe qytetarët përkrahin vendimin për anulimin e zgjedhjeve

 

Anulimi i zgjedhjeve për kryetar të Podujevës e ka gjetur në qetësi këtë qytet të dielën.

Në këtë komunë, e cila do të vazhdojë të udhëhiqet edhe për pak kohë nga nënkryetari Nexhmi Rudari i LDK-së, janë parë pak lëvizje të dielën.