Arbëri

Paralajmërohet kallëzim penal ndaj drejtuesve të Këshillit të Cilësisë

Paralajmërohet kallëzim penal ndaj drejtuesve të Këshillit të Cilësisë

Kallëzim penal ndaj kryetarit të Këshillit Shtetëror të Cilësisë (bordit) të Agjencisë së Kosovës për Akreditim, Gazmend Luboteni, nënkryetares, Vjollca Krasniqi, e ish-ushtruesit të detyrës së drejtorit të AKA-së, Avni Gashi, kanë paralajmëruar tre anëtarë të këtij bordi.

Anëtarët Rozafa Koliqi, Dukagjin Zeka e Arta Jakupi pretendojnë se kryetari, nënkryetarja e Bordit dhe ish-ud. i Agjencisë kanë bërë disa shkelje që lidhen me procesin e akreditimit të institucioneve të arsimit të lartë, shkruan sot “Koha Ditore”.