Arbëri

Qehaja: Shpallja e gjendjes së jashtëzakonshme e panevojshme

Qehaja: Shpallja e gjendjes së jashtëzakonshme e panevojshme
Foto: Koha/Ilustrim
 

Eksperti i çështjeve ushtarake dhe të sigurisë, Ramadan Qehaja, ka vlerësuar se shpallja e gjendjes së jashtëzakonshme në këto momente në Kosovë, është e panevojshme.

“Lidhur me shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme. Duke e përcjellur debatin për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme në Kosovë, konsideroj që një vendim i tillë, për nivelin aktual të rrezikut është i panevojshëm”, shkruan Qehaja në Facebook.