Arbëri

Kërkohet nga Qeveria të ketë koordinim më të mirë me komunat në luftën kundër koronavirusit

Kërkohet nga Qeveria të ketë koordinim më të mirë me komunat në luftën kundër koronavirusit

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar nga Qeveria koordinim më të mirë me komunat e Kosovës, për siç thonë ata, për t’u përballur më lehtë me sfidat dhe nevojat e qytetarëve me koronavirusin.

Ata përmes një komunikate thonë se po e përcjellin me shqetësim moskoordinimin institucional qendror në raport me komunat.