Njoftim për klientët e Grupit Koha

20 March 2020 10:15

RRI'N'SHPI

Me qëllim të parandalimit të përhapjes së COVID-19, duke iu përmbajtur thirrjes për qarkullim sa më të kufizuar, KOHA jua mundëson që të gjitha shërbimet e marketingut (shpallje; njoftime; reklama; përkujtime dhe të tjera) mund t'i realizoni në formë elektronike, duke na kontaktuar në email:

[email protected] dhe [email protected]

Për më shumë informata na kontaktoni në numrat:

038 248 014 dhe 038 248 015

Pagesat mund ti bëni përmes e-bankingut në ndonjërën nga xhirollogaritë bankare:

11101 -68724- 0001-39 Procredit Bank – KOHAVISION Grupi KOHA Sh.p.k

20110 -00000 -0814 -23 TEB Bank - Grupi KOHA Sh.p.k

15010 -01002-0958-74 Raiffeisen Bank - Grupi KOHA Sh.p.k

17010-01010-6459-30 NLB Bank - Grupi KOHA Sh.p.k

RRI'N'SHPI

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme