Arbëri

Miratohet heqja e taksës, pa votat e LDK-së dhe me abstenimin e Listës Serbe

Foto: Koha/Arkiv
 

Është miratuar heqja e taksës me shumicë votash sot në mbledhjen e Qeverisë, pa votat e LDK-së dhe me abstenimin e Listës Serbe, merr vesh KOHA.

Kjo do të thotë se taksa do të hiqet për lëndën e parë, derisa nga 1 prilli pritet të hiqet tërësisht.