Arbëri

KEDS-i apelon që energjia elektrike të shpenzohet me kujdes

 

Përkundër krizës pandemike që ka kapluar edhe Kosovën, KEDS-i dhe KESCO përmes një njoftimi për media thonë se janë duke ofruar furnizim pa ndërprerje me energji elektrike.

Por, sipas KEDS-it, me përhapjen e koronavirusit dhe karantinimin e popullatës, kërkesa për furnizim me energji elektrike ka pësuar ndryshime të mëdha.