Arbëri

Kryeministri Kurti njofton se ndihmat sociale për dy muaj dalin të martën, njëra u falet përfituesve

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, përmes një video-mesazhi u është drejtuar qytetarëve të Kosovës.

Përmes këtij mesazhi, ndër tjera, kryeministri Kurti ka njoftuar se të martën do të transferohen ndihmat sociale, sipas tij, 10 ditë para kohe dhe atë për dy muaj në vijim.